room story


hehehe
ada ja masa tangan nie mesti gatai nak posting2.
malam hari ka siang hari ka sama saja lol :P

ptg tadi alek ja skolah terus alek umah. slalu singgah kedai. tp ada prob ckit lari umah dulu la. ok.. sampai ja dpn pagar, tuuu diiiaaa!!!  sampah penuh!  bukan sampah ap.. dedaun punyala bnyk. maklumlah pagi td smpy ptg ujan ja.. kejap lebat kejap tak. huhu.. tak palah kuasa tuhan.. nak masuk bulan posa nie.. ada hikmah la tu. :)   
<terpaksa> ptg trus sapu la.. malu jiran dok ngintai2.. tambah2 lau yg boy2 :P segan koot.. t depa kata pa lak.. nseb depa p keja so dan la nak sapu. dh siap pa suma masuk umah pandang ja kanan nahai.. :(  baju plak dah.. takpa2.. umi ada t alek kdg2 dya lipat kdg2 tak :P  naseb la.. bukan mls nah... :D bnyk g keja nyna kena wat. bab2 baju too sat ja cuma nak kena amik masa.

strting mlm lak :'(
sedih betul tngok keadaan bilik. bilik sendiri lak tu.. dah mcm sarang tikus lau tngok. 
ish3.... terok2 
ok. lpas mghrib teros punggah suma barang2 dalam almari mcm nie ha..






ya Allah
bnyk betolkan koleksi buku ??
hmm
ntah mana yg nak buang un tak tau sbb syg.semuanya elok lagi tapi nak wat cmna padat sngt bilik nyna nie ha.. bukan dok soqg. sok adek2 alek dr asrama lagi jemm la jwb nya.
time ngah2 kemas tu ada la terjumpa surat2 yg berkurun lama :) bukan surat ja.. kad2 time raya dulu2 un ada lagi.. terpaksala buang.. huhu.. yg syoknya bila baca alek surat2 tu nak trgelak lak sbb muda-mudi punya story. hehe.. time too jgak terjumpa enset2 lama yg knai un ada yg tak knai un ada. mai mana un tak tau la.


bukan yg tu ja. kebetulan brp bulan yg lepas nyna ada g UIA . singgah la at satu kedai nie.. bnyk kot brooch yg mak cik tu jual. leyh wat koleksi n pakai time raya nih.. haha
nyna nie gyla brooch tp tngok juga la brooch yg mcm mna lak. lau bsr sngt o kecik sangat mang tak beli jwb nya.
cue tngok nie. bnyk lg,, dan klick yg nie ja :)
:
:
:


koleksi jam un ada. yg silver tu ayah bagi hadiah besday nyna :D
yg dua lagi tu my love yg bagi :)
comelkan??


sudah terang lagi bersuluh :)
ladies klu tak da bnda2 nie mang tak sah! memang sangat2..
hehehe
yg ladies nie terlebih ckit :P 



minyak wangi un ada ugak.
layan ja :) 
yg mana nak habes kena refill alek. sng cita beli yg baru.


ntah mcm mna tetiba trjumpa pix zaman dlu plak :)
pix ap eyk ??
jeng3..
:
:
:
:
:


pix yg memang kontra dgn diri nyna skunk nie..
 yg dlunya agak chubby. 
now ntah la. ada ugak la kot.
<ngaku nie ngaku :)>
gambar sebelah tu gmbar atok n nenek kedua2 belah pernts nyna :)
yg belah ayh atok dh tak da :'( tinggal nenek ja..
yg belah umi, alhamdulillah still sihat 




pix nie nyna paling sayang :D
yela pix parents. 
korang un mesti sayang pix parents korang kn ??
sayangilah, hargailah dan hormatilah selagi mereka masih ada



dah tamat.
fuuuhh!! penat kot..
ok la.. ada masa kita jumpa lagi di lain lembaran.
insyaallah esok :)
Wassalam. 

Thank You! Datang Lagi :)

1 comments:

KA ( Klik Aje! ) said...

love u blog - please follow me
ou might also like: http://aminstress.blogspot.com/