khas buat awak :)




awak lau baca post nie saya nak awak tau yang saya sentiasa rindukan awak.. saya sentiasa sayangkan awak.. awak saya dah baca post awak tu n saya titiskan air mata bila saya baca sambil layan alunan lagu tu.. awak thx semalam sbb kuar dgn saya. saya sbnrnya nak ajak awak p kenduri tu sekali.. tapi saya rasa mcm asing sngt bila nak ajak awak.. saya tak tau napa.. myb saya tak bleyh nak tatap wajah awak.. saya harap sangat masa tu saya tak pergi dgn awak tapi last2 kita pergi sekali lps awak send mcj yang awak tak da kawan nak join.. time tu saya kesian sangat kat awak n pada masa tu juga sya ingat bila saya keluar mana2 saya tak pernah tinggai awak.. saya akan ajak awak join dgn saya sekali. sedih awak bila teringat semua tu sbb kondisi kita skunk nie :(  thx juga sbb semalam awak kol saya.. dgq ja suara awak air mata saya mengalir sbb saya rindukan awak.. tapi saya tak boleyh nak ucap :(  sampai kedit awak hbes n awak send mcj swoh saya kol alek  sbb awak rindukan saya .. bila baca mcj tu saya sedih awak :(  saya mang nak kol awak tapi saya tak nak  ckp dengan awak sbb time tu saya nanges.. t awak pk bukan2 :'( 
 awak saya mnx maaf lau awak betul2 terasa nan saya selama kita kenai. peluang untuk awak sentiasa ada.. asala awak tau saya selalu doakan awak supaya awak bleyh teroskan idop awak dengan bahagia sbb saya tak nak awak tertekan dengan kondisi kita nie. 

awak lagu nie saya hadiahkan untuk awak
** off music box **


Ketika waktu mendatangkan cinta Aku putuskan memilih dirimu Setitik rasa itu menetes Dan semakin parah * Bisa ku rasa getar jantungmu Mencintaiku apa lagi aku Jadikanlah diriku Pilihan terakhir hatimu Reff:  Butterfly terbanglah tinggi Setinggi anganku untuk meraihmu Memeluk batinmu yang sempat kacau Karna merindu Butterfly fly away so high As high as hopes I pray To come and reach for you Rescuing your soul That previous messed up false me and you Jalan ini jauh Namun kita tempuh Bagai bumi ini Hanya milik berdua Biar ku berlebihan Mendekatimu Namun ku tunggu Repeat reff

Thank You! Datang Lagi :)

1 comments:

Nurul Husna Mohd Halim said...

nyna jgn sedih2 k...sabar ye...kalau die memang utk awak..Allah mesti tak kan pisahkan awk gn die...:)