Blog Saya Biasa Biasa Je Tapi Cool!


Assalamualaikum dan salam Ramadhan :)
macam mana puasa ??
hanya tinggal seminggu ja lagi nak menyambut Syawal nie.. tak sabar rasanya :D

memandangkan sambil buat homework then time tu juga perasaan boring tu datang, nyna trus blogwalking sana sini.. nak tngok ap post yg menarik tambahan GA yg baru. 
Tengah blogwalking.. 
tetiba

i
i
i
v
v

ternampak yang ini :)

i
i
i
i
v

 

ya nyana mengaku.. blog nyna hanyalah biasa sahaja.. tetapi untuk mendapatkan cool dya tu hanya dengan join segmen nie :)
Satu lagi, cik si pipi merah suruh kita letak 1 entry yang terbaik pernah kita buat.So, nyna pilih pilih entry 
Teknik Menghadapi Peperiksaan
rasanya tak salah sebab sharing is caring.  lagi pun nyna masih students dan kepada sesiapa yang membaca post di atas nie harap2 dapat mengikuti step2 yg diajar :)

disini
saya tag kawan saya 

Mariyam



Thank You! Datang Lagi :)

5 comments:

Nelly The Strange said...

nice blog !
:)

Nyna said...

thx Nelly

afraa said...

hai.. dtg dr segmen yg same.. jempot hadir ke blog sy :)

http://bulantemanbintang.blogspot.com/2012/08/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html?showComment=1346694655150#c7995237776824405099

Mia Liana said...

datang dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2012/09/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html

Mia Liana said...

datang dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2012/09/blog-saya-biasa-biasa-je-tapi-cool.html