SEGMEN: RAMAIKAN FOLLOWER BLOG 2013 by FHMT




saya comelkan awak ??
hehehe

tahu tak  kenapa follower perlu ditambah ??
baca sebab2 dya
:
:
:
DAPAT MENGENALI BLOGGER-BLOGGER LAIN
*Tidak kira blogger yang masih baru di dunia blog atau yang sudah aktif lama dalam dunia blog.

DAPAT MENGERATKAN LAGI SILATURAHIM SESAMA BLOGGER-BLOGGER LAIN
di samping itu juga,korang akan...

DAPAT MENINGKATKAN FOLLOWER DI BLOG MASING-MASING
*Insya-Allah.


Jadi tanpa membuang masa,kita tengok syarat-syarat ringkas untuk join segmen ini dan anda tidak akan menyesal bila join segmen ini.

1.Follow blog ini terlebih dahulu.Yang sudah lama follow boleh ke syarat yang ke-2.
2.Like fanpage blog ini.Yang sudah like boleh terus ke syarat yang ke-3.
   
3.Buat 1 entri bertajuk "SEGMEN:RAMAIKAN FOLLOWER BLOG 2013 BY NurulFHMT!"
4.Copy paste banner di bawah ini ke dalam entri anda.

CARA UNTUK COPY PASTE BANNER
Highlight Banner  Ctrl+c untuk COPY  Ctrl+v untuk PASTE

5.Hantarkan link segmen (bukan link blog) ke ruangan komen entri segmen ini.Jangan hantar di shoutbox atau di ruangan komen entri lain.

6.SIAP!!!

TARIKH TAMAT
Jika keadaan mengizinkan,segmen ini akan tamat pada...
31-12-2013







Thank You! Datang Lagi :)

14 comments:

Nurul Sufiana said...

SUFIANA JOIN YE
http://doodlemerah92.blogspot.com/2013/03/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

Nurul Yuyu said...

comel :D
Siap copy lagi,hehe~rajin ye.
terima kasih sebab sudi join segmen saya.

senarai peserta :
http://diarionlinenurul.blogspot.com/2013/02/senarai-pesertasegmenramaikan-follower.html

jangan lupa bw para peserta :)

Puteri Mama said...

toink2....dtg dr segmen yg sama...done follow u :)

eyka said...

Assalamualaikum..Datang dari segmen yang sama..Saya peserta yang ke-24..Jemput singgah ke blog sy..http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2013/02/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

fatin.epi.syafirazakaria said...

salam knl2 sahabat.
dr segmen yg sama

http://bougainvillasz.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

harap sudi bls kunjugan dan follow :D

Arni vanilla said...

Assalamualaikum dan selamat berkenalan ! Dari segmen yang sama , sudah follow awk , sudi2lah follow blog Arni yang tak sebeberapa :) http://arnilala.blogspot.com/

Hazim Zamri said...

Assalamualaikum!!! Hash dari segmen yang sama. Selamat berkenalan! Done follow you. Follow me back okay? ^_^ haha

http://mohamadhazimzamri.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Evina ann said...

Blogwalking dari segmen yang sama..

http://lvmn.blogspot.com/2013/03/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Nasuha said...

Salam. Selamat berkenalan. Saya peserta dari segmen yang sama. Gembira dapat blogwalking dekat sini. =)

CIK i l y said...

saya datang ~ #136

hit me back yaa ~

http://oh-sourly-ily.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

https://www.facebook.com/OHHcikily

Solehah Shamsuddin said...

Salam. Hai, saya dah follow dan bw sini. Jom follow blog saya semula… :)

http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Mizz Aiza said...

Assalamualaikum,
Salam kenal.. dari segmen yang sama.. done follow here.. follower ke-177.. jom follow balik..

http://blogmizzaiza.blogspot.com/2013/04/segmenramaikan-follower-blog-2013-by.html

Isabel Diaz said...

Singgah sini dari segmen yang sama.

Dah follow awak,

Jom follow saya pulak,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/02/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html

Ainur Athikah said...

Dari segmen yang sama. Dah follow awak. ^_^

http://boladuri.blogspot.com/2013/04/segmen-ramaikan-follower-blog-2013-by.html