Segmen Bloglist Pilihan Cik Putri










auuuuuuuuuuucaaaaaaaaaaaaaaakkk!!!!!

entry kali nie nak promote at semua blogger sal segmen nie.
hadiah yang ditawarkan menarik minat nyna untuk join segmen dari 
blog cik puteri 

tak susah pon untuk tersenarai dalam 5 antara blogger untuk blog cik puteri nie

syarat-syaratnya 

:
:
:
v
v


1) Follow blog cik puteri. 

2) Like fan page blog cik puteri kat SINI atau nak senang kat sidebar cik puteri pun ada.

3) Buat entry yang bertajuk Segmen Bloglist Pilihan Cik Putri

4) Copy banner yang tak berapa nak comel kat ata sni, dan link kan ke segmen cik puteri.


hadiah-hadiah menarik


 3 bloglist teratas akan ditentukan oleh Top Referral means makin banyak promote, makin tinggi referral dari korang,  2 lagi ditentukan oleh random picker. 
3 bloglist teratas itu juga akan menerima sepasang contact lens setiap seorang.

 Bagi sesiapa yang ingin menaikkan traffic blog secara tak lansung, digalakkan untuk join. 

Thank You! Datang Lagi :)

2 comments:

Cik Putri said...

tq for joining dear ^^

Mia Liana said...

datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2012/09/segmen-bloglist-pilihan-cik-putri.html